Skip to content

Re-Use Properties

Transformatie Bethanië (voormalig klooster) in Horn

Onderwerp

Informatiebijeenkomst transformatie kloostergebouw Bethanië, Horn Eindhoven, 20 november 2022

Beste omwonende,

RE-USE Properties en VBW Realisatie hebben plannen om het voormalige Bethaniëklooster te Horn te transformeren naar zorgwoningen voor ouderen. Dit is bij u in de buurt. Wij vinden het belangrijk om direct omwonenden bij het proces te betrekken en te informeren over de huidige stand van zaken.

Graag vertellen wij u over de plannen en de (ontwerp)fase waarin wij ons bevinden. De architect, Cor Tiemens van Firm.Studio zal een presentatie geven over de transformatie van Bethanië. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

De eerstkomende informatiebijeenkomst vindt plaats op:

Wanneer: 6 december 2022

Tijdstip: 15.00 – 16.30

Locatie: Klooster Bethanië Horn

Aanmelden & vervolg

Wilt u erbij zijn? Dat vinden wij fijn!

We vragen u om zich vóór 5 december aan te melden via marieke.bolder@re-useproperties.nl.

Aan het einde van de bijeenkomst vragen wij u om het formulier Burendialoog te tekenen. Hierin kunt u aangeven of u het eens of oneens bent met de plannen. Tevens spreken wij tijdens de bijeenkomst met elkaar af of er een vervolgafspraak komt en wat vervolgacties zijn.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over de transformatie van Bethanië, bekijk onze website www.re-useproperties.nl en/of volg ons op Instagram of Facebook.

Als u vooraf vragen heeft, mail gerust naar bovenstaand adres. Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Het team van RE-USE en VBW