Over Re-Use Properties

Over Re-Use Properties

RE-USE transformeert leegstaand vastgoed naar nieuwe passende functies en zorgt daarmee voor een impuls in het hele gebied.

Een nieuw leven

Wij bieden nieuw leven aan bestaand vastgoed. Gebouwen die langere tijd leegstaan, die het verdienen een beetje liefde en aandacht te krijgen, maar waar een nieuwe functie maar niet voor gevonden wordt, daar kunnen wij bij helpen!

RE-USE transformeert met een reden. Onze visie is dat transformeren naar nieuwe passende functies waardevol is, want het leidt tot behoud en opwaardering van het pand. Daarnaast is transformatie van vastgoed de meest duurzame oplossing, met een minimale impact op het milieu.

Wij hebben ideeën over een passende – vaak maatschappelijke – bestemming en zorgen daarmee voor een kwaliteitsimpuls voor het hele gebied. Door het opknappen van panden en de bijbehorende terreinen ontstaat een veilige, leefbare en uitnodigende omgeving.

Team

Wij hebben passie voor bouwen. RE-USE bestaat uit drie eigenaren, met jarenlange ervaring in de bouw en vastgoedontwikkeling. Wij houden de lijntjes graag kort, zodat voortgang wordt gegarandeerd. Bart is verantwoordelijk voor de bouw en realisatie. Sjoerd houdt zich bezig met de aankoop en het vergunningstraject. En Marco richt zich op de planontwikkeling en bouwkosten.

Sjoerd Carriere

Aankoop & vergunningen

Marieke Bolder

Bouw & realisatie

Marco van der Velden

Planontwikkeling & bouwkosten

Neem contact op met ons

Contactgegevens