Skip to content

Re-Use Properties

INFORMATIE VOOR
OMWONENDEN

Het laatste nieuws voor omwonenden

Aankomende informatiebijeenkomsten

31 mei 2023
Transformatie Bethani├ź (voormalig klooster) in Horn

21 juli 2023

Inloopmiddag Leonarduskerk Beek en Donk

Opmerkingen
Bent u omwonende van een van onze locatie’s en heeft u opmerkingen, vragen en/of complimenten?
Laat het ons weten via dit formulier!

Het bouwen van woningen gaat in praktijk helaas niet zonder dat iemand dit hoort of ziet. Wij proberen zoveel mogelijk overlast tijdens het bouwproces te voorkomen, maar in praktijk blijkt dat bij het bouwen of transformeren van woningen het vaak in praktijk niet gaat zonder dat iemand hier last bij heeft. Hierom vinden wij het belangrijk om met u zo open en transparant mogelijk te kunnen communiceren. Hieronder kunt u zich nog aanmelden om er zeker van te zijn op de hoogte te worden gehouden en de nieuwsbrief in uw inbox per mail te ontvangen.

Ook kunt u uw vragen, opmerkingen of complimenten aan ons melden via het onderstaande digitale meldingsformulier.
Let op: dit portaal is niet bedoeld als communicatiemiddel van en naar de geïnteresseerden/ kopers van de appartementen!

Velden met een * zijn verplicht.

Wij werken in overeenstemming met de vigerende wetgeving c.q. de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De door u ingevulde gegevens worden door ons ontvangen, verwerkt en (aan derden) verstrekt in het kader van, en gedurende de looptijd van, de verkoopprocedure van het project waarvoor u zich aanmeldt. Behalve met de bij het verkoopproces betrokken interne medewerkers van NBU worden uw gegevens uitsluitend gedeeld met de bij het project betrokken makelaars. *