Skip to content

Re-Use Properties

Meewerkend voorman/ uitvoerder

Meewerkend
voorman/ uitvoerder

BEN JIJ

DIE DOORGEWINTEREDE ALLESKUNNER

DIE GRAAG EEN HANDJE MEEWERKT ALS HET WERK EROM VRAAGT?

Heb jij passie voor bouwen?

Als meewerkend voorman/uitvoerder ga je aan de slag in een gemoedelijk team en werk je aan uitdagende projecten. Op de bouwplaats ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van onze partners en onderaannemers.

Omdat wij de realisatie in eigen hand hebben is er veel ruimte voor jou om jezelf breed te ontwikkelen en om te groeien. Wij denken niet in hokjes, jouw inbreng vinden wij belangrijk.

Bij ons bouw je aan toffe projecten, veelal transformaties en een enkele keer nieuwbouw in de omgeving Brabant en Limburg.

Wie ben jij?

Een organisatietalent met liefde voor het vak Kartrekker die graag aanstuurt Goede gespreksleider naar onze partners en onderaannemers toe

En iemand die lachen en gezelligheid op zijn tijd wel kan waarderen.

Wie zijn wij?

Wij hebben passie voor bouwen en transformeren de meest gave gebouwen naar nieuwe woonconcepten. Wij houden van een goede en gezonde balans, een hapje, drankje en een goede bbq is ons niet vreemd!

Zie jij het zitten om samen met ons toffe werken te maken? Dat is waar het wat ons betreft om draait.

Word jij onze nieuwe voorman/uitvoerder in loondienst of zzp? Laat wat van je horen! Wij beloven je een prettige en frisse werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO. Bel of mail ons voor een bakkie en een gesprek.

Benieuwd naar onze projecten, check vooral eens wat we allemaal doen.